Hogyan lehetséges az alma eredeti ízének megőrzése?
Az általunk készített gyümölcslevek, frissen készülnek,és a gyártástól követő 1 héten belül értékesítésre kerülnek. A gyümlcsöt is saját magunk termeljük, így mindig ugyanazt a magas minőséget tudjuk biztosítani.
-----------------------------------------------------------------
Miért 3 hónap az eltarthatóság ideje?
A hőkezelés során, csak addig hevítjük az almalevet, amíg a beltartalmi értékek nem sérülnek. Egyes gyártók a hosszabb eltarthatóság érdekében, magasabb hőmérsékletű hőkezelést alkalmaznak. Ez sajnos kihat az almalé ízére is(karamelizálódik, birsalmás hatásúvá válik.) Az ELEKALMA által használt eljárással az alamlé friss almaízű marad! Nem célunk a hosszú eltarthatóság (3 hónap fölötti), nálunk a kiváló íz és a beltartalmi értékek megőrzése elsődleges.
----------------------------------------------------------------- Miért csak szezonálisan kapható az ELEKALMA?
A termés betakarítása nyár végén kezdődik, utána hűtőházban tároljuk a gyümölcsöt. Tavasz végére minden almát értékesítünk. Ebből kifolyólag az almalé gyártása is erre a periódusra tevődik.
-----------------------------------------------------------------
Köszönjük a figyelmet!
Várjuk vásárlóink további visszajelzéseit, észrevételeit!
|