Hogyan lehetséges az alma eredeti ízének megőrzése?

Az általunk készített gyümölcslevek, frissen készülnek,és a gyártástól követő 1 héten belül értékesítésre kerülnek. A gyümlcsöt is saját magunk termeljük, így mindig ugyanazt a magas minőséget tudjuk biztosítani.

-----------------------------------------------------------------

Miért 3 hónap az eltarthatóság ideje?

A hőkezelés során, csak addig hevítjük az almalevet, amíg a beltartalmi értékek nem sérülnek. Egyes gyártók a hosszabb eltarthatóság érdekében, magasabb hőmérsékletű hőkezelést alkalmaznak. Ez sajnos kihat az almalé ízére is(karamelizálódik, birsalmás hatásúvá válik.) Az ELEKALMA által használt eljárással az alamlé friss almaízű marad! Nem célunk a hosszú eltarthatóság (3 hónap fölötti), nálunk a kiváló íz és a beltartalmi értékek megőrzése elsődleges.

-----------------------------------------------------------------

Miért csak szezonálisan kapható az ELEKALMA?

A termés betakarítása nyár végén kezdődik, utána hűtőházban tároljuk a gyümölcsöt. Tavasz végére minden almát értékesítünk. Ebből kifolyólag az almalé gyártása is erre a periódusra tevődik.

-----------------------------------------------------------------

 

 

 

Köszönjük a figyelmet!

Várjuk vásárlóink további visszajelzéseit, észrevételeit!